به ام بی فیلم خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۹
آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد، آزادی خود ماه است كه او را پایبند می كند.

 

ساماندهی

خانه » نحوه ی مزه دار کردن خمیر پای با مخلوط تخم مرغ

نحوه ی مزه دار کردن خمیر پای با مخلوط تخم مرغ

 

نحوه ی مزه دار کردن خمیر پای با مخلوط تخم مرغ 

استفاده از تخم مرغ یکی از ساده ترین راه هایی است که می توانید نان را با آن طعم دار کنید. در روش اصلی طعم دار کردن با تخم مرغ ابتدا یک عدد تخم مرغ کامل را با ۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلیلیتر) آب یا شیرمخلوط کنید. قبل از پخت نان یا شیرینی این مخلوط را روی غذا بمالید و از طعم آن لذت ببرید. البته شما میتوانید از جایگزین هایی مثل روغن زیتون یا محصولات شیری ​​استفاده کنید. در این مقاله قصد داریم به شما آموزش دهیم که چگونه با روش های مختلف نان یا شیرینی خود را طعم دار کنید. با ما همراه باشید.

 

مراحل :

  1. مخلوط تخم مرغ را روی خمیر نپخته ی پای بمالید. برس مخصوص را درون مخلوط فرو ببرید. برس را روی سطح خمیر بمالید. دقت کنید که بیش از حد این کار را انجام ندهید زیرا روی طعم مواد داخل پای تاثیر می گذارد. توجه کنید که سطح خمیر فقط باید به تخم مرغ آغشته شود.

 

  1. مواد داخل پای را بریزید و آن را در فر قرار دهید. بعد از پخت آن را نوش جان کنید.

منبع : نحوه ی مزه دار کردن خمیر پای با مخلوط تخم مرغ

باکس دانلود
باکس تبلیغات
دسته‌بندی نشده

راهنما

در صورت خرابی لینک های دانلود خواهشمندیم در اسرع وقت از بخش نظرات ما را مطلع سازید

ورود به بخش دانلود زیرنویس فارسی

آموزش دانلود زیرنویس فارسی

آموزش سوئیچ دو زبان فارسی و انگلیسی در فیلم های دوبله

معادله را حل کنید *

تمام حقوق مادی و معنوی و طرح قالب برای "ام بی فیلم " محفوظ است و هر گونه کپی برداری خلاف قوانین می شود. | طراحی شده توسط پارس تمز