به ام بی فیلم خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۹
قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)

 

ساماندهی

خانه » دانلود فیلم و سریال » طرز تهیه ی پاستای شکم پر مرغ و اسفناج

طرز تهیه ی پاستای شکم پر مرغ و اسفناج

 

طرز تهیه ی پاستای شکم پر مرغ و اسفناج

 

پاستای شکم پر مرغ و اسفناج یک شام فوق العاده است که می توانید آن را با مهمان هایتان نوش جان کنید و لذت ببرید. با اینکه تهیه ی این غذا کمی زمان بر است اما به سادگی می توانید این غذا را تهیه کنید.

پاستای شکم پر مرغ و اسفناج

مواد لازم :

۲ عدد سینه ی مرغ بزرگ

یک بسته پاستای صدفی

۲ فنجان اسفناج خرد شده

۲/۱ پیاز متوسط خرد شده

۳ حبه سیر خرد شده

۱ فنجان پنیر ریکوتا

۱۰۰ گرم پنیر خامه ای

۲/۱ فنجان پنیر پارمسان

۴/۱ فنجان مایونز

۱ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده

۲/۱ قاشق غذا خوری ادویه ایتالیایی

۱ عدد تخم مرغ

۲ فنجان پنیر موزارلا

نمک و فلفل به میزان لازم

سس اسپاگتی

 

 

مراحل :

 

  1. فر را در دمای دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۲ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  2. سینه های مرغ را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه با نمک و فلفل آب پز کنید.
  3. یک قابلمه آب را به نقطه ی جوش برسانید, در آن نمک بریزید و پاستا را به آن اضافه کنید و به مدت ۱۲ دقیقه اجازه دهید بپزند.
  4. پاستا را درون صافی بریزید و روی آن کمی آب سرد بریزید.
  5. پاستا هایی که شکسته اند را از ظرف جدا کنید.
  6. هنگامی که مرغ ها پخته شدند آنها را برش دهید و کنار بگذارید.
  7. در یک کاسه بزرگ، مرغ، پیاز، سیر و اسفناج را با هم مخلوط کنید.
  8. در یک کاسه جدا، سس مایونز، پنیر ریکوتا، پنیر خامه ای و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.
  9. جعفری و ادویه ایتالیایی را به مواد مرغ اضافه کنید.
  10. تخم مرغ را به مواد مرغ اضافه کنید.
  11. ۱ فنجان پنیر موتزارلا را به مواد اضافه کنید.
  12. به میزان لازم نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط پنیر و مرغ را در یک کاسه ی بزرگ با هم مخلوط کنید.
  13. نصف فنجان سس اسپاگتی را کف ظرف بریزید.
  14. پاستای صدفی شکل را از مخلوطی که آماده کردید پر کنید و آنها را درون ظرف بچینید.
  15. بقیه ی سس اسپاگتی را روی صدف ها بریزید و روی ظرف را بپوشانید, سپس آن را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
  16. به دقت ظرف را از فر خارج کنید و روکش ظرف را بردارید. روی پاستا را با باقی مانده ی پنیر موزارلا بپوشانید و مجددا آن را به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
  17. صبر کنید تا غذا کمی سرد شود, سپس آن را نوش جان کنید.
  18. پایان .

منبع : طرز تهیه ی پاستای شکم پر مرغ و اسفناج

باکس دانلود
باکس تبلیغات

راهنما

در صورت خرابی لینک های دانلود خواهشمندیم در اسرع وقت از بخش نظرات ما را مطلع سازید

ورود به بخش دانلود زیرنویس فارسی

آموزش دانلود زیرنویس فارسی

آموزش سوئیچ دو زبان فارسی و انگلیسی در فیلم های دوبله

معادله را حل کنید *

تمام حقوق مادی و معنوی و طرح قالب برای "ام بی فیلم " محفوظ است و هر گونه کپی برداری خلاف قوانین می شود. | طراحی شده توسط پارس تمز