به ام بی فیلم خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۸
ارزش انسان به افکار و باورهای اوست

 

ساماندهی

خانه » طرز تهیه سس براق

طرز تهیه سس براق

طرز تهیه سس براق

مواد لازم برای تهیه سس براق فرانسوی

پودر ژلاتین
۱۰۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
گلوکز ۳۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکلات سفید ۳۰۰ گرم
رنگ خوراکی به میزان لازم
آب به میزان لازم

طرز تهیه سس براق فرانسوی

برای تهیه سس براق فرانسوی باید یک روز قبل از روز تحویل یا سرو کیک دست به کار شوید. پس ابتدا پودر ژلاتین را با ۵۰۰ گرم آب را داخل یک ظرف فلزی ریخته و به روش بن ماری، روی بخار آب به مدت بیست دقیقه حرارت دهید تا ژلااتین کاملا حل شود.
حالا ظف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی از حرارت بیفتد.
وقتی ظرف کمی خنک شد، آن‌ را به مدت یک روز داخل یخچال قرار دهید.
فردای آن روز، برای تهیه سس براق شكر، گلوگز و ۱۵۰ گرم آب را باهم مخلوط کرده و روی شعله قرار دهید.
دقت کنید که مواد باید فقط داغ شوند پس وقتی دور حباب‌های ریز دیدید یعنی قبل از اینکه مواد شروع به جوشیدن کنند؛ ظرف را از روی شعله بردارید.
شکلات‌ها را خرد کرده، داخل مخلوط بریزید تا آب شوند.
در این مرحله خامه را اضافه کرده و چند قطره از رنگ خوراکی مورد نظر خود را داخل مواد بریزید و با همزن برقی مواد را برای حدود ۲ دقیقه هم بزنید تا یک‌دست شوند.
حالا حدود ۱۰۰ گرم از تركيب ژلاتینی که روز قبل آماده کردید را خرد کرده و داخل مخلوط بریزید و به آرامی هم بزنید تا هوا داخل مواد نشود و ژلاتین در مواد حل شود.
در اخر سس را از داخل صافی عبور دهید تا کاملا یک‌دست شود.
برای تزیین کیک با سس براق ابتدا کیک را با خامه فرم گرفته کاور (روکش) کنید و آن را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سطح کیک کاملا منجمد شود.
سپس کیک را از فریزر بیرون آورده و سس براق را روی آن ریخته و کاملا صاف کنید.

منبع:طرز تهیه سس براق

طرز تهیه سس براق

باکس دانلود
باکس تبلیغات
دسته‌بندی نشده

راهنما

در صورت خرابی لینک های دانلود خواهشمندیم در اسرع وقت از بخش نظرات ما را مطلع سازید

ورود به بخش دانلود زیرنویس فارسی

آموزش دانلود زیرنویس فارسی

آموزش سوئیچ دو زبان فارسی و انگلیسی در فیلم های دوبله

معادله را حل کنید *

تمام حقوق مادی و معنوی و طرح قالب برای "ام بی فیلم " محفوظ است و هر گونه کپی برداری خلاف قوانین می شود. | طراحی شده توسط پارس تمز